Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

                         Bookingagenten er her for ditt event!Om oss

Bookingagenten.no

Bookingagenten.no er eid av firmaet PMD Entertanment som har drevet i over 20 år i bransjen.

Bookingagenten.no tilbyr våre kunder booking av DJ's, partydekor, lys, lyd og det meste annet du måtte trenge for et vellykket arrangement.

Vi kan levere til alle typer arrangementer, bl.a nattklubb, bryllup, firmafest, jubileer, bursdagsfeiring, og andre markeringer.

Bookingagenten har levert til bl.a kunder som Bring, Kulturdepartementets julebord, Ernst & Young, og flere. I tillegg leverer vi til mange privatkunder for bryllup og andre arrangementer. Vårt fokus er å gi våre kunder kvalitet og god oppfølging samt god erfaring som kommer til gode for våre kunder som trenger rådgivning og hjelp til sine arrangementer.

Som et resultat av dette kommer en høy andel av vårt salg fra tidligere kunder og personer som har blitt anbefalt å bruke vår bedrift.

 Vi kan også med våre samarbeidspartnere levere lasershow, lyd, lys, samt annen dekor som konfettimaskiner, boblemaskiner, flammer, vindhoder, snøkonfetti og mye mer.

Bookingagenten.no

Vi har nå flyttet til Lierskogen. Gamle Drammensvei 93, 3420 Lierskogen.

TLF: 90561997

Epost: [email protected]